• NeeDankje
  Telecommelder.nl doet Valse Beloftes 1 reactie

  Officiële KPN partner beloofde mij 500 mbit/s up and down voor een zeer schappelijk prijs. Nadat ik meerdere keren voor bevestiging heb gevraagd of deze deal echt klopte ben ik akkoord gegaan. De overeenkomst die ik ontving was voor 50 mbit/s, niet voor de afgesproken 500 mbit/s. Aangezien de medewerker nog de overeenkomst met mij moest doornemen, vroeg ik aan haar waarom de snelheid niet klopte. Zij verzekerde mij dat dit altijd het geval was, elk contract werd later nog gewijzigd naar de afgesproken snelheid en prijs.

  Paar dagen later, bevestiging gekregen van KPN en het contract was niet veranderd. Ik heb gelijk teruggebeld naar Telecommelder.nl en zij zeggen dat de initiële overeenkomst alleen telt. Er wordt nooit iets gewijzigd en het contract is ook niet te annuleren. ''Zakelijk contracten kunt u nooit annuleren nadat u akkoord bent gegaan.'' Zei de medewerker van Telecommelder.nl aan de telefoon.

  Ik heb uiteindelijk mijn contract kunnen annuleren via KPN.

  TLDR; Telecommelder.nl (KPN Partner) belooft X maar geeft Y. Doet daarna of hun neus bloedt en schuift het door naar KPN.

  NeeDankje 24 februari 2021

  Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Kevin

   Telecommelder belooft van alles via de telefoon en voert de druk op om alles zo snel mogelijk te accorderen. Wanneer je dan eenmaal het contract te zien krijgt blijken zij al afspraken gemaakt te hebben waarvoor ik geen toestemming heb gegeven. Daarnaast kloppen de prijzen van geen kant, die vallen vele malen hoger uit dan telefonisch afgesproken is.

   Kevin 3 maart 2021