• Lars
  Ik ga weer terug naar Budget alles in 1 1 reactie

  Duurt nu bijna 2 seconden om epg op te roepen. En als deze dan komt dan is het nog maar half beeld. Terug gaan naar vorige zender werkt vaak niet. En bovendien is de g3hele structuur veranderd bij on demand waardoor je geen info over film ziet totdat je hem eerst selecteert en ook oproept. Kortom "even" kijken welke films ze hebben en waar ze beetje over gaan, duurt het minimaal een uur.
  Ook komen de radiozenders in het epg voor terwijl ik enkel tv zenders wil bekijken. Vroeger kreeg je deze zenders tenminste pas te zien als je de radio selecteerde.
  Bovendien blijft ontvangst van mobiel nog steeds slecht tot zeer slecht. Alleen op zolder met raam open en half uit raam hangend heb ik continue ontvangst.
  Bij mijn moeder thuis is ontvangst zelfs in de tuin maar af en toe 1 balkje. In huis zelfs totaal geen ontvangst
  Kortom zeer grote achteruitgang op kabel en mobiel blijft al 15 jaar lang onveranderd hopeloos. Ik ga weer terug naar Budget alles in 1.

  Lars 7 september 2020

  Ontevreden over KPN?

  Probeer eens de beste keuze Online.nl.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Andre

   Budget alles-in-1 is ook niet alles hoor. Als er iets niet werkt weet de klantenservice je totaal niet te helpen. Sturen je van de ene klantenservicemedewerker naar de volgende en je komt er maar niet uit. Ze doen er eigenlijk alles aan om geen monteur langs te laten komen want dat kost blijkbaar geld.

   Andre 15 oktober 2020