• Lendert
  Overstappen naar budget mobiel 1 reactie

  Na jaren klant te zijn geweest moest ik nu zelf maar gaan opmerken dat jullie bij mij in de buurt de 4G zendmast uit hebben gezet. Resultaat:
  Ik was bijna tot niet meer bereikbaar in en om mijn woning, moest 3km rijden voor ik weer normaal bereik had.
  Data werkte niet op zowel 4g, 3g en zelfs 2g wilde nauwelijks... Daar betaal je dan wel voor.
  Na 2 weken terug een klacht te hebben moeten indienen kreeg ik een email eind vorige week dat ik maar bewijs moest indienen... Nou prima kan wel 100 printscreens maken en doorsturen geen probleem. Echter tijdens het bellen werd mijn verbinding constant verbroken dus hoe kom je dan in contact. Naar 30 minuten proberen eindelijk iemand aan de lijn en werd gelukkig doorgezet naar een TD persoon die heel netjes en vriendelijk was en die wist direct binnen 10 seconden te melden dat de zendmast uit staat en dat het met de fusie te maken had en dat het in deze regio zeker tm juli 2021 niet beter zou worden en hierna was het maar te zien. Haar advies was dat ik zal moeten overstappen.Dit ga ik dan ook maar doen, en wel naar Budget Mobiel, lees hier goeie ervaringen over. Beste KPN onwijs bedankt voor de informatie en mij 2 maanden laten betalen voor iets dat ik niet kreeg. De medewerkster van de TD wist mij gelukkig direct en snel alles te melden maar vind dat het niet haar taak is maar dat van jullie. Ik gok dat er zo nog vele klanten zijn die problemen ervaren maar als jullie niks melden.... Tja..

  Lendert 9 september 2020

  Ontevreden over KPN Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Martin

   Ik ben echt heel benieuwd hoe dit verhaal afgelopen is? Ik zit zelf bij Budget Mobiel en ben tot nu toe best tevreden. Maar ........ Budget Mobiel zit op het KPN netwerk. In dit geval lijkt met Vodafone of T-Mobile een betere optie voor jou.

   Martin 28 februari 2021