• Rick
  KPN haken en ogen 1 reactie

  KPN is lang niet de duurste aanbieder die er is, dus dat is erg mooi aan deze aanbieder. Maar er zitten wel wat haken en ogen aan die hierbij komen kijken en wat waarschijnlijk ook de reden is voor het iets minder hoge bedrag wat je per maand kwijt bent. Het bereik en de snelheid van KPN is lang niet altijd wat het zou moeten zijn en dat vind ik soms heel erg vervelend. Je hebt momenten dat het niet zo belangrijk is en op die momenten kan ik me daar ook echt niet druk over maken, maar wanneer ik bereikbaar moet zijn voor mijn werk of zo iets dan vind ik het wel vervelend als dit niet werkt zoals het zou moeten. Dus voor het bedrag wat je hier betaalt, dat is een leuk prijsje maar je kunt dan dus ook niet de top verwachten.

  Rick 29 juli 2019

  Ontevreden over KPN Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Simyo.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Ray

   Ik vind je nog aardig tolerant naar KPN toe, want ik zou hier heel pissig over worden als ik jou was. Ik heb dit zelf ook een keer meegemaakt en ik vind dat echt niet kunnen. Ik vind dat je altijd bereikbaar moet kunnen zijn, want wat nou als er iets gebeurt en je kunt niets beginnen dan heb je wel een probleem. Misschien is dat het leeftijdsverschil tussen ons waardoor ik hier meer mee zit dan jij. Maar ik vind echt dat je hogere eisen mag stellen bij een aanbieder als KPN en het is ook nog eens zo dat dit een van de grootste aanbieders is van nederland volgens mij, dus ze hebben ook totaal geen excuus wat hiervoor geldig zou zijn als je het mij zou vragen.

   Ray 29 juli 2019Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020