• Haasje
    Keukenapparatuur gekocht bij keukenspeciaal.nl 0 reacties

    Het is dat ik heel handig ben en daarom zelf keukenapparatuur kan inbouwen, scheelt je toch een hoop geld. Voor de grap gingen we voor de coronacrisis naar een keuken en badkamerzaak. Eenmaal binnen gekomen kwam er meteen een verkoper op ons af en wilde ons van alles aansmeren. Binnen 5 minuten stonden we weer buiten, spijtig dat het zo moet. Dus via internet even gezocht naar keuken speciaalzaken en bij het gros is het onduidelijk wat je precies krijgt, hoe ze te werk gaan etc. Toen kwamen we bij Keukenspeciaal.nl, die duidelijk stellen dat ze alleen keukenapparatuur verkopen en dus niet zelf monteren. Dat bevalt me wel omdat ik het dus zelf kan en ik wil nu überhaupt geen mensen over de vloer i.v.m. corona.
    We hebben een afvalemmer gekocht die je in de kast kan monteren, een Quooker gekocht waardoor we nu kokend en heel koud water meteen uit de kraan krijgen en we hebben nog wat standaard accessoires gekocht als een spoelbak, nieuwe kraan, enz.
    Alle producten werden vrij snel geleverd en ik had het allemaal dezelfde dag nog gemonteerd. Erg blij mee! Ik heb de prijzen niet vergeleken met andere keukenwinkels maar ik vond het al met al niet heel duur.

    Haasje 22 februari 2021