• Erik (46)
  Leuk maar druk 1 reactie

  Wij zijn hier in de meivakantie met onze twee kinderen naar toe geweest, die wilden hier al een hele tijd graag naartoe en wat is nou een beter moment om hier naartoe te gaan dan de meivakantie dachten wij.
  Dat hadden we dus even goed mis, of juist heel goed aangezien half Nederland voor mijn gevoel hetzelfde idee had in die periode.
  Jeetje wat was het druk zeg toen we daar waren, dat zorgde wel een klein beetje voor een mindere mood maar desondanks mocht het de pret zeker niet drukken.
  Mijn kinderen hebben een geweldige dag gehad en ook mijn vrouw en ik, hebben het er ondanks de lange wachtrijen prima naar ons zin gehad.
  Ik zou het iedereen kunnen aanraden om hier een keer met je kinderen naar toe te gaan, maar als je de mogelijkheid hebt zou ik dit zeker buiten de vakanties en dergelijke om doen.

  Erik (46) 17 juni 2019
  • (56)

   Dat is volgens mij met ieder pretpark of wat er ook maar op lijkt zo, dat lijkt altijd heel erg leuk.
   Maar wanneer jij en je kinderen een vrije dag hebben, betekent dat vaak ook dat bijna heel nederland dan vrij is en grote kans dat er veel meer mensen zijn met hetzelfde idee als jullie.
   Wat ik altijd aanraad is om naar dit soort dingen toe te gaan als de kinderen een keer vrij zijn van school door een studiedag of iets dergelijks, want dat is dan een doordeweekse dag en vaak is het dan een stuk rustiger.

   Maurits (56) 23 juni 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Julianatoren