• Thomas (38)
  Julianatoren goed voor mooi weer 1 reactie

  Als je een leuk uitje wilt voor het hele gezin en je hebt er mooi weer bij, dan is de julianatoren heel erg leuk!
  Met al zijn buitenattracties en waterspelen is dit altijd feest, of de shows vindt mijn jongste tweeling hier helemaal het einde.
  Maar ik zeg er wel heel nadrukkelijk bij met mooi weer, want heb je er geen mooi weer bij dan is de sfeer meteen totaal anders.
  De water attracties kunnen dan niet en alles is dan nat en koud (bij regen) en dat is voor kinderen niet leuk en voor de ouders al helemaal niet aangezien zij met zeurende of verdrietige kinderen zitten.
  Dit maakt het een beetje dubbel, bij mooi weer is dit dus echt heel erg goed en leuk, maar bij slecht weer kun je naar mijn mening beter thuis blijven en het spel ganzenbord erbij pakken.

  Thomas (38) 7 juni 2019
  • (46)

   Mijn kinderen vonden het hier ook heel erg leuk!
   Het is inderdaad wel zo dat je er eigenlijk wel mooi weer bij nodig hebt, want anders worden de mogelijkheden daar een stuk beperkter.
   En wat ik erg jammer vond was dat het er zo ontzettend druk was dat we onze kont er haast niet konden keren en dan overdrijf ik echt niet.
   We waren hier wel in de meivakantie dus misschien is het ook wel een klein beetje onze eigen schuld en hadden we beter een andere dag kunnen gaan.
   Een leer voor de volgende keer dus.

   Erik (46) 17 juni 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Julianatoren