Hotornot

Bezoek Hotornot

Lid van Reviews.nl

 • Daphne Ramakers
  Ik ben er klaar mee. 1 reactie

  Afgelopen week ontving ik ineens een mail van 'badoo' waar ik nog nooit van in mijn leven heb gehoord. Ik kreeg een tip van een bekende dat mijn account over de datingssite ging. Al heel veel jaar geleden (want ik heb al 6 jaar een relatie), had ik hot or not. Ik dacht dit account verwijdert te hebben. Nu kreeg ik ineens een mail van 'badoo.' Ik heb met heel veel moeite eindelijk mijn account kunnen verwijderen. Wat dacht je? Krijg ik vandaag een mail van 'chat en date', nog iets waar ik nog nooit in mijn leven van heb gehoord. Als ik naar deze sites ga om mijn wachtwoord op te vragen, kent hij mijn email adres niet eens. Ik ben er nu klaar mee en ik eis dat mijn persoonsgegevens van ALLE sites worden afgehaald, want hier heb ik nooit toestemming voor gegeven.

  Daphne Ramakers 24 januari 2021

  Ontevreden over Hotornot?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

  • Harmen

   Hotornot.com heeft een naamswijziging ondergaan. Dit heet nu Chat & Date. Badoo is van dezelfde makers, wat inhoudt dat als je een Hotornot.com account hebt, je ook op Badoo staat en vice versa.

   Ps. account verwijderen is inderdaad bijna onmogelijk. Allemaal stomme trucjes van datingsites om zoveel mogelijk leden te behouden.

   Harmen 24 januari 2021