Hotornot

Bezoek Hotornot

Lid van Reviews.nl

 • Jeroen Bodewus
  Hot or Not account 0 reacties

  Het gaat mij er niet om dat ik een date garantie wil.
  Waar het mij wel om gaat is dat ik niet bedonderd wil worden.

  Ooit (ongeveer 15 jaar geleden) had ik een profiel op Hot or Not.com. Natuurlijk zaten daar fake accounts tussen en ik voel mij bekocht. Ik heb nu 15+ reacties van niet bestaande dames (althans, voor mij is dat moeilijk aan te tonen maar de profielen met de fotos spreken voor zich) die zich maar 1 doel hebben gesteld; mij ertoe te verleiden om elders verder te chatten, wat onlogisch is aangezien we gewoon op Hot or Not.com kunnen chatten gratis.

  Met 1 dame heb ik een normaal gesprek gehad en n.a.v. mijn opmerking over fake profielen vroeg zij mij hoe ik daar zo zeker van was.
  Ik heb vervolgens een fake profiel aangemaakt van een mannelijk fotomodel van 34 jaar oud. Er wordt nergens (op geen enkele manier) enige verificatie gevraagd. De reacties stroomden binnen, vooral ook van dezelfde dames die op mijn profiel (man van 54) reageerden.
  Daarna heb ik een zoekopdracht gedaan en kwam ik zelfs profielen tegen waarbij dezelfde foto van een dame werd gebruikt maar volgens het verhaal vanuit een compleet andere woonplaats.
  In 1 geval stonden de foto's zelfs boven elkaar! Hoe suf!

  Kortom, ik ben niet naïef en begrijp dat als een dame van 29 mij benadert dat dit fake is. Maar dat er zo doelbewust geld getrokken wordt middels deze site, dat stuit mij enorm tegen de borst!
  Wie garandeert dat er geen fotos gestolen worden van facebook profielen?

  Ik ben zo langzamerhand behoorlijk geïrriteerd geraakt door deze vorm van oplichting waarvoor ik de beheerders van de site aansprakelijk stel.

  Jeroen Bodewus 30 september 2019

  Ontevreden over Hotornot?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.