• Serge
  Weekendje scheveningen via hotels.nl 1 reactie

  Je hebt tegenwoordig veel hotel vergelijkers dus is het soms lastig om de beste deal te vinden. Wij boeken al jaren via Hotels.nl omdat we niet anders weten. Prima en overzichtelijke website, waar je na een plaatsnaam te hebben ingevuld, hotels kan vergelijken in die betreffende omgeving.
  Ons plan was om dit jaar 2 weekjes naar Italie te gaan maar door alle corona uitbraken kwam dat er helaas niet van dus doen we nu een weekendje Scheveningen, dit doen we sowieso minimaal 1 keer per jaar, er even tussenuit. Wanneer je Scheveningen intypt op Hotels.nl krijg je 18 keuzes, van goedkoop naar prijzig. Kan trouwens het Carlton Beach Hotel aanraden, die staat zeer dichtbij het strand, zee uitzicht is wel een vereiste. Anders kan je beter een hotel iets dichter op het centrum boeken.

  Serge 27 juli 2020

  Ontevreden over Hotels.nl?

  Probeer eens de beste keuze Fletcher Wellness-Hotel Sittard.

  Hotels prijzen vergelijken.

  • Floris

   Als wij naar Scheveningen gaan boeken we vaak Grand Hotel Kurhaus, heeft de mooiste locatie (aan het strand en aan het centrum). Kan me om eerlijk te zijn niet voorstellen dat Carlton Beach mooier is dan het Kurhaus.

   Floris 27 juli 2020