• Irene O.
  Van der Valk Schiedam opening 1 reactie

  Ik kijk nu al uit naar het nieuwe Van der Valk in Schiedam. Wij wonen zelf in Schiedam niet ver van het hotel en ik kan jullie vertellen dat het een plaatje gaat worden. Mijn vriend werkt bij het bouwbedrijf die het hotel momenteel aan het bouwen is. Er komen 184 hotelkamers in, 13 zalen, een restaurant, barista bar en op de 16e etage komt een fitness en wellness centrum inclusief zwembad met een geweldig uitzicht. Mijn man blijft er maar over door praten dus dacht ik meld het ook even hier zodat jullie wat inzage hebben in wat er hier in het mooie Schiedam gebouwd wordt!
  Een dagje naar Diergaarde Blijdorp, attractiepark Rotterdam of een dagje naar de kuip met daarbij een overnachting bij Van der Valk Schiedam, very good!

  Irene O. 26 juni 2021

  Boulevard Hotel Scheveningen is van alle hotels omstreeks Schiedam de beste keuze.

  Bezoek Boulevard Hotel Scheveningen

  • Mark

   Schijnt open te gaan voorjaar 2022. Wij zijn ook erg benieuwd, laten we hopen dat de coronacijfers tegen die tijd meer normaal zijn zodat dit soort dingen weer 100% mogelijk zijn. Een Van Der Valk die 65 meter hoog is met 16 verdiepingen, ze gaan wel all in. Erg benieuwd! Op foto's ziet het er top uit.

   Mark 26 november 2021