Hearts

Bezoek Hearts

Lid van Reviews.nl

  • Hans Katoen
    Hearts verouderd en duur 13 reacties

    Een verouderde datingsite met zeer weinig opties. Ook moet je vrij veel betalen om gebruik te maken van deze datingsite. Het goedkoopste pakket kost al gauw 30 euro. Dat heeft niet iedereen zo in z'n binnenzak lijkt me. Kwalijke zaak. Er zijn veel gratis sites als Tinder en Badoo wat me dan meer aantrekt. Tip voor Hearts: geef een nieuw lid enkele dagen om een stukje van de taart te proeven.

    Hans Katoen 6 mei 2021

    Ontevreden over Hearts?

    Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

    • Tienus

      Ga dan lekker naar Badoo en Tinder als Hearts je niet aan staat. ;) Tip voor jou.

      Tienus 6 mei 2021

    • Esme

      Iemand die vraagt om gratis dagen op een datingsite is zelf niet serieus zoekend is mijn mening. Als je echt wilt afspreken en mensen wilt leren kennen, zal je wel betalen voor de dienst. Die overigens bij Hearts prima is.

      Esme 6 mei 2021

    • Hearts

      Hallo Hans,

      Het is voor ons helaas niet mogelijk om iedereen enkele gratis VIP dagen te geven of anderzijds te werken met een x aantal gratis berichten per dag. Dit hebben we in het verleden overwogen en zelfs een paar dagen getest. Dit tot onbegrip van de betaalde leden, die een paar berichtjes kregen van de gratis leden, die daarna weer offline gingen omdat ze niet meer konden sturen. Dit is voor niemand prettig.

      Badoo en Tinder zijn beide goede dating apps. We hopen dat u daar vind wat u zoekt.

      Met vriendelijke groet,
      Hearts.nl

      Hearts 6 mei 2021

    • Esme

      Goed gereageerd Hearts! Top dat jullie op dit soort reviews reageren om dingen te verduidelijken!

      Esme 7 mei 2021

    • Bastiaan

      Ik ben het wel eens met meneer Katoen. Wat gratis spulletjes is niet verkeerd. Die datingsites barsten van het geld. Laat ze maar eens wat terug geven.

      Bastiaan 7 mei 2021

    • Tienus

      Op Tinder en Badoo (de gratis datingdiensten) heb je veel meer last van nep accounts en mensen die je geld afhandig proberen te maken. Hearts is beter maar ook duurder. Dacht ik vul mijn reactie nog even aan.

      Tienus 7 mei 2021

    • Marcel

      Beter gewoon Lexa of Pepper. Veel echte, vooral oude vrouwen op zoek naar een relatie of avontuur. Geloof me, als je een oudere vrouw wilt moet je daar zijn. Hearts heb ik een tijdje geprobeerd maar weinig die echt durven te daten.

      Marcel 7 mei 2021

    • Lisanne Voortsema

      Geloof het of niet maar ik krijg meer reacties op Hearts dan op Tinder. Althans, op Tinder zegt iedereen hoi, hallo, soms vragen ze of alles goed gaat en daar stokt het altijd. Op Hearts en ook op Lexa heb je wel echte gesprekken.

      Lisanne Voortsema 8 mei 2021

    • Leon

      Best een redelijke datingsite al vind ik dat het al wel redelijk verouderd is en je hebt weinig opties.

      Leon 9 mei 2021

    • Leon

      Om nog even aan te vullen: er zijn maar weinig goede datingsites. Hearts is prima maar niet meer dan dat. Tinder en Badoo zijn gratis maar zitten vol met neppers + dat je daar amper reactie krijgt. Tja zeg het maar.

      Leon 9 mei 2021

    • Tienus

      Voor elke datingsite betaal je al gauw 30 euro per maand. Kan je beter een goed avondje voor naar de kroeg toch?

      Tienus 9 mei 2021

    • Tienus

      Inderdaad wel goed dat Hearts zo goed reageert! Ik had ook eens een mail gehad dat ik een review over hen kon schrijven. Nooit gedaan dus reageer hier maar een paar keer op. Heb ik mijn taak als burger weer gedaan.

      Tienus 9 mei 2021

    • Esme

      Zijn weinig datingsites waar ik zoveel chatberichten krijg van mannen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een date i.p.v. alleen op zoek naar s*ks. Mag ook wel eens gezegd worden!

      Esme 9 mei 2021