• de Jager
  Lijken wel oplichterspraktijken bij GSMweb 1 reactie

  Helaas kan ik geen negatieve sterren geven. Tja ze waren de goedkoopste. Helaas ben ik kortzichtig geweest en niet even gegoogled op GSMweb. Wat mij tegenvalt is dat ik vertrouwen had in trusted reviews. Dit blijkt ook de enige positieve reviewsite te zijn. En zo stom ik ben op basis hiervan een Samsung s21 Ultra met Vodafone abonnement aangeschaft.
  Het afsluiten is het enige wat gesmeerd ging. Binnen no-time contract afgesloten bij Vodafone. De Samsung S21 ultra was op voorraad. Dus wat kan er fout gaan.
  GSMweb laat na het afsluiten niks meer horen, op e-mail word niet gereageerd (terwijl ik in een telefoongesprek begrijp dat ze wel gelezen worden)
  Na een week krijg ik te horen dat de telefoon klaar voor verzending staat.
  Na betaling van de telefoon. (Ja dit is best een fors bedrag) word de telefoon verzonden.
  Ik krijg inderdaad s'avonds een track&trace van GSMweb, en later verschijnt de zending als ontvangen bij PostNL.
  Helaas blijft het hierbij. Elke dag krijg ik de melding dat het bezorgmoment is gewijzigd. 4e dag op rij iemand moeten regelen om het pakket op te kunnen vangen en te laten tekenen.
  Elke dag met onvriendelijke lui van GSMweb aan de telefoon. Welke doodleuk aangeven, dat het pakket als vermist is op gegeven, en er een onderzoek word gestart door PostNL. Als ontvangende klant sta je dus met lege handen, en een flinke schuld. Als je de berichten zo her en der leest.Weet je dat dit een lange weg gaat worden.
  GSMweb geeft niet thuis. En op de vraag of ze mij een nieuwe zending willen doen. Krijg ik te horen dat dat niet kan. Ze willen het onderzoek afwachten. Voor mij onacceptabel omdat mijn telefoon stuk is gegaan.
  Aangegeven bij GSMweb dat als ze niks kunnen toezeggen, of een nieuwe telefoon willen toezenden. Ik de koop en Vodafone overeenkomst wil ontbinden. Hier gaan ze niet mee akkoord, en blijven weren met het onderzoek van PostNL. Op mijn aangeven dat dit volgens een Jurist een wettelijk recht is. Het gesprek werd hierop uiterst onvriendelijk. En de verbinding werd verbroken.
  Bij deze dus onze rechtsbijstand in werking moeten zetten.

  de Jager 16 juni 2021

  Ontevreden over GSMWEB.nl?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Simar

   Volgens mij is 1 ster vrij negatief hahaha. Wel spijtig om te lezen dat bedrijven blijkbaar zo omgaan met hun klanten en eigenlijk geen oplossing zoeken. Als de oplossing te lang duurt gaan ze al gauw boos en onvriendelijk worden. Dit zie je overal eigenlijk wel. Iedere service medewerker wordt getraind dat ze altijd aardig moeten blijven maar ondertussen...

   Simar 16 juni 2021