• Tycho
  Groene stroom duurder 1 reactie

  Ik ben een grot voorstander van groene stroom en alles wat beter voor het klimaat is en voor de wereld.
  Maar wat ik mij dan wel afvraag is waarom groene stroom dan gelijk zo’n stuk duurder moet zijn dan de normale stroom?!
  Dit maakt het voor veel mensen een stuk minder aantrekkelijk om hier voor te kiezen, terwijl ik zeker weet dat wanneer het even duur is of zelfs maar een klein prijsverschil dat heel veel mensen al snel voor de groene stroom zouden gaan.
  Ook voor mij is het prijsverschil te groot om hier voor te kiezen en dat vind ik jammer om het principe maar zoveel extra geld heb ik er niet voor over en dat geld heb ik ook simpelweg niet hiervoor.
  Ik denk echt dat het goed is om de prijzen te verlagen en dan weet ik zeker dat ze ook veel meer klanten zullen krijgen, wat toch goed voor de zaken is lijkt me dus ik denk dat het dan wel uit kan.
  Maar wie ben ik, ik heb hier verder geen verstand van dus dat weet ik ook niet zeker.

  Tycho 8 juni 2019

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.
  • Paul

   Ik vind Greenchoice een hele goede energie leverancier. Het is zo belangrijk dat de mensen zich goed realiseren hoe belangrijk het gebruik van groene stroom is en ook bijvoorbeeld zelf proberen zonne-energie voor (delen van) je huis te verzorgen. Als we allemaal ons best doen dan kunnen we de wereld verbeteren en minder ‘toxic’ maken dan wat het op dit moment is. Gelukkig beseffen steeds meer mensen dit en gaan ook steeds meer mensen voor leveranciers als Greenchoice kiezen. Dat is de reden waarom ik hier zo’n grote voorstander van ben.

   Paul 28 augustus 2019