• Jack
  Green choice slechte keus 1 reactie

  Wat een spijt kun je hebben hè als je gaat overstappen naar een andere energie leverancier. Dat hebben wij in levende lijve ondervonden! Wij zijn vorig jaar over gestapt naar Green choice voor een langdurig contract. Hier zitten we nu dus tot onze spijt aan vast. Hier zat ik echt niet op te wachten en ik ben alsnog overgestapt naar weer een nieuwe en beter leverancier waar ik veel gelukkiger van wordt gezien de prijzenlijst. Wat flikt Green Choice nou, die sturen ons een hele dikke overstapboete per post. Natuurlijk had ik verwacht dat dit niet geheel kosteloos zou gaan en dat was ook geen probleem, maar het bedrag dat wij moeten betalen vind ik echt niet normaal.

  Ik heb al contact opgenomen met de klantenservice van Green Choice maar daar wordt ik ook niet veel wijzer en gelukkiger van. Als je mensen in een klantenservice zet die vragen dienen te beantwoorden, zorg er dan a.u.b. ook even voor dat ze in ieder geval wat van het product afweten zodat je er wat aan hebt. En dat ook nog eens na ruim een half uur in de wacht te hebben gestaan. Echt een afrader dus als je het mij vraagt. Ik vind het ten eerste niet netjes hoe ze met hun klanten omgaan en ten tweede ben je hier allemaal hartstikke duur af. En ik ken niemand die daar op zit te wachten.

  Jack 27 oktober 2020

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.
  • Leon

   Ik heb een klacht over green choice want ik wilde overstappen en heb informatie opgevraagd. Hierin kreeg ik zo’n onduidelijk antwoord en bijna geen nieuwe info, dus ik heb er weinig aan gehad. Er dus ook voor gekozen om niet over te stappen naar deze leverancier. Gemiste kans voor hun, zelf zit ik er niet zo erg mee maar ik vind dit soort acties wel heel irritant.

   Leon 4 december 2020