• Uilendam
  Freedom internet prijzig 0 reacties

  Ik vind Freedom internet, tv en bellen vrij duur, las op een website dat Xs4all ermee ging stoppen en dat Freedom hiervoor in de plaats komt. Een nieuwe alles-in-1 provider moet toch even klanten werven dus had gunstige prijzen verwacht maar niets is minder waar. 100Mbit/s glasvezel internet kost je € 59,00 per maand. Als je een eigen modem hebt kan je hier 2 euro van af halen maar dat is de moeite niet waard, dan maar een FRITZ!Box huren in bruikleen.
  Een monteur laten opdraven kost je 25 euro om alles te installeren, eenmalige kostenpost maar zal toch als nieuwe provider dit gratis leveren. Dan kan je voor TV Basis kiezen met 1 tv-ontvanger voor € 15,95 per maand, dan krijg je het zenderpakket van Canal Digitaal, prima. Helaas moet je hier ook weer een eenmalige 25 euro activatiekosten voor betalen, spijtig. Extra zenders als Ziggo Sport (€13,95), Film 1 (€ 15,00) en Fox Sports international (€ 9,95) kan je voor extra kosten per maand aanvragen. Extra tv ontvangers kosten ook weer 4 euro per maand extra. Telt u nog mee? Voor € 5,00 per maand kan je ook nog bellen.

  Nou, zonder extra TV zenders en dergelijke kost het je € 79.95 per maand + € 50,00 eenmalige kosten voor monteur en tv-activatie.

  Mijn mening? Blijf dan lekker bij Ziggo of KPN waar het voordeliger is en zeker niet slechter dan Freedom. Ik snap oprecht niet waarom ze het zo duur maken.

  Uilendam 2 januari 2021

  Ontevreden over Freedom?

  Probeer eens de beste keuze T-Mobile Thuis.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.