• Renate en Willem
  Frankenergie.nl overstap gemaakt 0 reacties

  Wij zijn dus wel overgestapt naar frankenergie.nl. Zaten al een tijdje met de energieprijzen in onze maag, wetende dat ons abonnement bijna af zou lopen. We hebben jaren bij dezelfde energieleverancier gezeten, die kon ons amper helpen. Waren ineens slecht bereikbaar en hadden volgens mij ook geen idee wat ze moesten doen. Kwamen met een variabel contract aan, dat moesten we maar nemen. Geluk bij een ongeluk hoorden we van frankenergie.nl op de radio, dus eens op google gezocht en kwam op reviews.nl uit met best wat positieve ervaringen. Zijn hierdoor een stuk wijzer geworden wat het verschil is tussen een variabel en vast contract en dat het best een goede zet kan zijn om nu even naar frankenergie te gaan om deze torenhoge prijzen uit te zitten. Het is alsnog een variabel contract, net als wat onze vorige energieleverancier ons wilde geven maar voelt toch beter, mede omdat je nergens aan vast zit.

  We hebben zelfs nog een chat gehad met een medewerker van frankenergie. Die gaf wel eerlijk aan van: we weten niet wat de prijzen gaan doen. Het kan zo zijn dat je nu met ons in zee gaat en dat de prijzen nog hoger gaan worden. Het is een variabel contract dus je gaat gewoon mee met die prijzen. Aan de andere kant, het op dit moment vastzetten is ook geen goed idee, het kan namelijk ook weer de goede kant op gaan.

  Moet jullie eerlijk bekennen dat ik energieleveranciers niet prettig vind. Waarom? Ieder energiebedrijf toont andere prijzen, scheelt telkens een paar honderd euro op jaarbasis van elkaar. Frankenergie.nl vraagt 5 euro per maand en maakt verder geen winst op de energie en gasprijs. Dat klinkt me beter, een soort abonnement. En nogmaals mijn oude energieleverancier hielp me niet goed met mijn vragen waar frankenergie dit zeker wel deed.

  We gaan het zien! wij zijn tenminste overgestapt en ja, als het toch tegenvalt stappen we wel weer over naar wat anders. Je kan trouwens ook vrienden uitnodigen, krijg je 10 euro korting op jaarbasis per aangemelde familie.

  Ps. ik geef 5 sterren. Dit voor de goede hulp in de chat en eerlijk en transparante prijsopbouw.

  Renate en Willem 25 november 2021

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

  Bezoek Pure Energie