• Jan Haas
  Alleen flexibele prijzen en contracten 1 reactie

  Het is leuk en aardig hoor, een energieleverancier die alleen flexibele contracten en prijzen heeft. Echter, als de prijzen omhoog vliegen dan worden jouw maandelijkse lasten ook meer. Zodra de prijzen weer ietwat normaal zijn kan je beter je prijzen vastzetten voor meerdere jaren, zekerheid is belangrijk. Vind het ook apart te noemen dat Frank Energie geen vaste tarieven kan aanbieden. Had in een andere review gelezen dat ze 5 euro per klant verdienen, dus ze verdienen niets op de energie en gasprijzen. Dat is natuurlijk wel fair naar de klant toe, denk echter dat de klant liever vaste tarieven heeft en weet waar hij/zij aan toe is.

  Maaarrrrrr voor de mensen die nu overal buiten de boot vallen, is Frank Energie wel de beste keuze. Zeker omdat je weg kan gaan wanneer je wilt. Hoorde dat vandaag nog op de radio dat ze daarmee adverteren: energie tegen inkoopprijzen, dat wil de mens. Op het moment wel, inderdaad.

  Jan Haas 24 november 2021

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

  Bezoek Pure Energie

  • Irene en Fred

   Wij zijn ook meer van het vaste contract, liefst voor 3 jaar als de prijzen een beetje gunstig zijn. Helaas verloopt ons contract mid december en moeten we ook uitkijken naar een nieuwe energieleverancier. Onze huidige heeft al aangegeven dat we bij hen kunnen doorgaan op flexibele basis maar dan ga ik toch liever naar Frank Energie totdat de prijzen weer wat minder zijn. Want de prijzen zijn toch wel een stukje goedkoper bij Frank. Zien daarna wel weer wat er op ons pad komt. Laten we in ieder geval hopen dat de prijzen snel weer omlaag gaan, dit slaat werkelijk nergens op en mensen kunnen hierdoor in de problemen komen.

   Irene en Fred 25 november 2021