• Marieke
  Weekend weg naar hotel in Egmond aan Zee 0 reacties

  Wegens de hele COVID-19 toestand waren ook onze vakantie plannen in duigen gevallen en we weten natuurlijk allemaal dat er veel ergere dingen zijn dan een zon zee strand vakantie die een jaartje niet door kan gaan.

  Maar vooral bij de kinderen merkten we duidelijk dat ze er heel erg de behoefte aan hadden om toch even een weekend weg te gaan, al is het in eigen land. Ik heb wat op Google rond gezocht en toen kwam ik op Egmond aan Zee uit. Dit is een plaats waar geen een van ons allen al eens geweest was dus dat is altijd goed. En de omgeving leek me er erg mooi, met veel ruimte wat nu natuurlijk nodig is.

  Ik vond het zelf best spannend gezien de omstandigheden, maar eenmaal in het hotel aangekomen was ik eigenlijk gelijk gerustgesteld toen ik zag hoe goed dit hotel alles had geregeld gezien de maatregelen en de afstand die we tot elkaar moeten bewaren. Het hele weekend die we daar hebben doorgebracht heb ik me hier geen enkel moment meer zorgen over gemaakt. Ook de omgeving was prachtig, we konden even allemaal weer opladen en ontstressen. Dit was echt de perfecte manier en mocht de situatie het toestaan, dan zouden we dit graag nog een keer doen in de nabije toekomst.

  Marieke 22 oktober 2020

  Ontevreden over Fletcher Badhotel Egmond aan Zee?

  Probeer eens de beste keuze Fletcher Wellness-Hotel Sittard.

  Hotels prijzen vergelijken.