• Mick
  KOOP HIER NIET 0 reacties

  KOOP HIER NIET!
  De geleverde fiets was van dusdanig slechte kwaliteit dat er niet op kan worden gefietst. Op de website staan misleidende teksten waardoor je in de veronderstelling bent de geleverde fiets binnen 100 dagen te kunnen retourneren. Daarnaast is de klantenservice erg onvriendelijk en onprofessioneel.

  Oké, de fietsen zijn niet duur, dus topkwaliteit kan je niet verwachten. Maar dat een fiets wordt geleverd met twee lekke binnenbanden en een ketting en versnellingsset die van zulke slechte kwaliteit zijn dat fietsen simpelweg onmogelijk is, gaat wel erg ver.

  Als je vervolgens contact opneemt met de klantenservice omdat de fiets van dergelijke slechte kwaliteit is dat je deze wilt retourneren, kan dit niet omdat de fiets al in elkaar is gezet. Op de website staat heel duidelijk dat iedere fiets (mits er minder dan 2km op gereden is) binnen 100 dagen kan worden geretourneerd. Dit schijnt in zijn geheel niet waar te zijn, en kan dus als misleiding van de consument worden omschreven. Als je je dan in één van de winkels meldt omdat je er met de klantenservice niet uitkomt wordt je gewoon uitgelachen en weggestuurd.

  Inmiddels staat de fiets 1,5 maand ongebruikt (want fietsen is niet mogelijk en retourneren kan niet, ondanks dat dit volgens de website wel zou kunnen) in de schuur(!!) en alles begint al te roesten.

  Oftewel; hier een fiets kopen staat gelijk aan je geld weggooien.

  Mick 26 oktober 2020