Fietsenplaats

Lid van Reviews.nl

 • Sara
  Had ik de recensies maar eerder gelezen 2 reacties

  Gewoon geen fiets kopen.
  Levering is incompleet. Ikea fiets. De accessoires, bijbestelde sloten, werden helemaal niet geleverd.
  De retourbetaling komt maar niet door terwijl het wettelijke termijn 14 dagen na aanmelding is. Inmiddels ben ik 3 weken verder en heb ik nog steeds niet mijn geld terug. Ze brengen ook nog eens hun eigen verzendkosten in rekening als je het retour brengt, ook dat mag helemaal niet. De kosten voor het retour sturen van de fiets liggen wel bij de klant, ik heb de fiets zelf retour gebracht naar Zaandam.
  De winkel en de mensen komen een beetje malafide over.

  Sara 24 juni 2021

  Nr1FietsShop is van alle fietswinkels de beste keuze.

  Bezoek Nr1FietsShop

  • Pieter Jan

   Wat zeiden ze toen je de fiets retour had gebracht in Zaandam? Kreeg je toen meteen je geld terug of hoe moet ik dat zien?

   Wij hebben wel 2 prima fietsen voor een lage prijs aangeschaft 2 jaar geleden. Vallen soms wel bijna uit elkaar, even alles weer aanschroeven en we kunnen weer een tijdje vooruit. Geen beste kwaliteit maar voor deze zeer goedkope prijs is het prima.

   Pieter Jan 24 juni 2021

  • Penny

   Helaas heb ik exact dezelfde ervaring heb nog steeds mijn geld niet terug. De malafide uitstraling van de winkel in Zaandam kan ik tevens bevestigen, ruzie maken met een klant en voorstellen om buiten een ander handeltje te drijven door de monteur. Als de fiets de goede maat was geweest, had dit verder prima geweest, nu ben ik zwaar geïrriteerd door de slechte afhandeling.

   Penny 30 juni 2021