• Manuel (42)
    fietsenplaats review 0 reacties

    Ik heb laatst een fiets voor mijn vrouw op fietsenplaats.nl besteld. Het was een fiets die me nog geen 300 euro heeft gekost en hij zag er op het internet super mooi uit en had ook gewoon 7 versnellingen, dus wij dachten wat wil je nog meer voor dat geld?!

    Daar kwamen we dus achter toen de fiets werd bezorgd. De fiets werd in een doosje bezorgd waarvan we meteen zagen dat hier nooit een complete (kant en klare) fiets in kon zitten. En dat was ook niet het geval, want de helft van de fiets moesten we nog zelf in elkaar zetten. Daarbij zat er zoals ik hier onder ook al heb gelezen geen handleiding of wat dan ook bij, dus je moet alles zelf maar op goed geluk doen. Gelukkig zaten er niet al te veel schroeven en dergelijke bij en was het wel vrij vanzelfsprekend wat waar moest, maar toch vond ik dit even een kleine domper. De handremmen instellen en dergelijke was bovendien best lastig voor ons als fietsenleken, maar eenmaal in elkaar fietst de fiets hartstikke goed en hebben we niets te klagen.

    Op het moment zelf was ik wel even aan het mopperen, maar ik snap nu wel waarom je hier een stuk minder betaald voor zo'n fiets dan wanneer je naar een fietsenwinkel gaat en een fiets koopt die al in elkaar gezet is. Dus voor de mensen die het niet erg vinden om zelf nog een aantal dingetjes te doen voordat de fiets klaar is, dan is dit zeker een aanrader. Als je een fiets wilt die al helemaal af is en die je zelf niet meer in elkaar moet zetten, dan moet je hier niet zijn. Maar dan zul je ook een stuk meer geld moeten betalen, en nu ik weet wat je voor een fiets krijgt voor dit geld is voor mij de keus vrij gemakkelijk. Dan zet ik er zelf wel de handremmen en dergelijke op, ik weet inmiddels ook hoe dat moet dus een tweede keer zal dit alleen maar eenvoudiger zijn.

    Manuel (42) 17 augustus 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Fietsenplaats