• Tevreden klant
  beoordeling fietsenplaats 1 reactie

  Afgelopen week heb ik een fiets bij fietsenplaats.nl besteld. Hij koste me maar 214,- euro wat ik voor een nieuwe fiets bijzonder weinig vind. Mijn vrouw moet ook een nieuwe fiets, maar het leek ons beter om eerst eens één te bestellen om te kijken hoe de kwaliteit is en of het daadwerkelijk wel iets is of dat het een enorme miskoop blijkt te zijn. Voor 17.00 besteld is morgen in huis zoals op de website staat. En zo gezegd, zo gedaan, de volgende dag om half 1 werd de fiets bezorgd in een doos. We moesten hem nog wel gedeeltelijk in elkaar zetten (zonder handleiding, maar deze kon ik op het internet vinden) en binnen een uur kon ik er op fiets. Alles werkt keurig naar behoren en de fiets ziet er veel mooier uit dan wat je zou verwachten voor dit geld.

  We hebben inmiddels dezelfde fiets, maar dan in de vrouwenvariant, voor mijn vrouw besteld en ik hoop dat die maandag op tijd wordt geleverd zodat we lekker kunnen fietsen volgende week gezien de mooie weersvoorspelling. Je krijgt dus een keurige en spik splinternieuwe fiets voor een klein prijsje. Voor dit geld kun je niet eens een tweede hands gazelle of batavus op de kop tikken en dat doe ik vanaf nu af aan ook nooit meer, tweedehands of nieuw dat maakt niet uit. Nu ik weet dat de fietsen hier goedkoop en ook nog eens goed en met versnellingen en al zijn, zal ik ze waarschijnlijk gewoon hier kopen.

  Tevreden klant 17 augustus 2019

  • Karl

   KOOP HIER NIET, DEZE FRAUDE heeft twee fietsen besteld, de volgende dag brachten ze niets mee, maar het geld werd opgenomen. Een week later brachten ze een fiets, allemaal bekrast, de tweede werd niet eens verzonden. Hij arriveerde zonder cheque, zonder garantie, zonder bestelnummer. En ze hebben verschillende sites, enerzijds verkopen ze oude modellen voor de prijs van nieuwe, anderzijds, maar met een te dure prijs, schrijven ze vanaf de derde, waar alle prijzen lager zijn. De ondersteuningsdienst werkt niet, ze hebben gewoon mensen gefokt voor geld

   Karl 4 oktober 2019Meer informatie en reviews over Fietsenplaats