• Peter
  4 websites 1 pot nat trap er niet in 3 reacties

  Ze beloven vanalles maar komen niks na.

  Laat je niet foppen door andere website namen, het is een grote onbetrouwbare kliek Turkse ondernemers.

  Deze websites horen allemaal bij elkaar:

  https://www.city-bikes.nl/
  https://www.omafiets-online.nl/
  https://www.superfietsen.nl/
  https://www.fietsenplaats.nl/

  Peter 18 november 2020

  • Jan

   Klopt had ik ook al gezien al die websites die enorm op elkaar lijken. Wat wel gek is dat ze onderling wel een klein beetje varieren van prijs en tevens ook de voorraad is bij elke winkel anders. Misschien hebben ze dan toch een eigen filiaal per website?
   Wat ook gek is dat deze bedrijven op Kiyoh erg goed staan aangeschreven. 99% kans dat het door medewerkers zelf is geschreven.

   Jan 18 november 2020

  • Peter

   Nee komt uit een centraal magazijn weet ik inmiddels.

   Ik kwam er achter omdat ik meerdere voorraad checks en bestellingen heb gedaan bij enkele van deze websites (met andere email accounts).

   Als je op een website zet voor 16:00 besteld morgen geleverd dan hoor je zo iets na te komen. Ik bel er zelfs altijd heen voordat ik een bestelling plaats om dit dubbel te checken. Wat heb ik er nou aan, fiets 10 dagen geleden besteld. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat mn geld terug gestort word...

   Peter 18 november 2020

  • Petra de Vries

   Pfff zo'n slecht bedrijf! Fiets voor mijn dochter kwam als pakket. Alles moest ik zelf doen zonder handleiding. Fiets van 449 euro. Ik heb de fiets naar de fietsenmaker gebracht om te monteren. Kosten 60 euro. En nu hoor ik niets meer. Ga morgen aangifte doen van oplichting

   Petra de Vries 6 december 2020