• Wilco
  Goed lokaal bedrijf 2 reacties

  Feenstra is een keurig en goed lokaal bedrijf die je waar geeft voor je geld, zonder dat je bang hoeft te zijn afgezet te worden.
  De bedragen die zij hier vragen, dat is het geld wat zij nodig hebben om rond te komen met alles en de apparatuur en dergelijke te betalen, maar veel meer ook niet.
  Ze komen altijd keurig op tijd opdagen en maken zelfs een afspraak met je als je dit zelf bent vergeten binnen een bepaalde periode, ik hou hier zelf heel erg van.
  Zelf ben ik bakker in een klein dorp, dus ik weet hoe afhankelijk je van je buurtgenoten bent als je een lokaal bedrijf hebt, daarom probeer ik anderen die dit ook hebben ook altijd te steunen door daar naartoe te gaan in plaats van naar de groothandelaren.

  Wilco 14 juli 2019

  Ontevreden over Feenstra?

  Probeer eens de beste keuze ShoutOut.

  • Kevin

   Ik ben het hier wel mee eens en ik vind ook zeker dat je lokale bedrijven zoveel mogelijk moet steunen om er voor te zorgen dat zij kunnen blijven bestaan, maar dat moet wel enigszins haalbaar zijn binnen je te besteden budget.
   Ik probeer dit waar mogelijk te doen, maar bij grote dingen als bijvoorbeeld de energie ga ik toch naar de groothandelaren omdat ik daar te veel prijsverschil in kon vinden en ik kan nou niet zeggen dat we het thuis zo breed hebben dat we veel geld over hebben om dit soort dingen te steunen.
   Maar, als het kan, had ik het dus zeker gedaan en ik vind het ook echt top van jou dat jij hier ook zo in staat.

   Kevin 14 juli 2019

  • Erwin

   Absoluut, ik ben het helemaal met je eens en ik support ook zo veel mogelijk lokale bedrijven waar ik kan.
   Je moet met elkaar toch de gemeenschap bij elkaar houden en als je dit niet doet dan gaan deze bedrijven allemaal failliet, dan klagen mensen ineens wel anders als ze 20 km moeten rijden naar de dichtsbijzijnde bakker of slager voor hun boodschappen en andere levensmiddelen.
   Maar aan de andere kant moeten die bedrijven dit wel verdienen, als het slechte kwaliteit is, dan ga ik er niet heen, hoe graag ik de lokale bedrijven ook wil helpen er zit voor mij wel een grens aan.

   Erwin 27 juli 2019