• Pascal Sweeli
  Essent goed en 200 euro korting Mediamarkt 1 reactie

  Geweldige service en een goede energie aanbieder. Ik was aan het shoppen in de mediamarkt naar een nieuwe laptop toen ik plots werd aangesproken door een medewerker, die hielp me goed en zei daarna dat ik eigenlijk nog even langs een Essent mannetje moest lopen die daar toevallig in de winkel stond. Ik moest mijn postcode geven en vanuit daar konden ze precies zien hoelang mijn contract nog doorliep bij een andere aanbieder, zal de naam niet zeggen. Het kwam er op neer dat ik maandelijks goedkoper uit zou zijn en ik kreeg 200 euro korting bij de mediamarkt als ik zou overstappen, natuurlijk gedaan, de laptop was toen nog maar de halve prijs.
  Tot op heden zeer blij met Essent maar moet zeggen als ik ooit weer zoveel geld kan krijgen voor een overstap dan doe ik het weer. :)

  Pascal Sweeli 24 mei 2019

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.
  • Gerard

   Ik kom ook heel vaak in winkels als de mediamarkt en dergelijke en daar staan inderdaad altijd van die mooie verkooplui met hun gladde praatjes die je van alles en nog wat aan willen smeren.
   Als je niet goed oppast dan kom je voor een stekker en ga je naar huis met allerlei abonnementen en dergelijke plus nog een laptop en een tv bij wijze van spreken.
   Dus wat ik eigenlijk wil zeggen is, pas op met dit soort mensen en geloof niet allemaal klakkeloos wat ze je vertellen want vaak is het maar deels waar en laten ze de minder mooie aspecten achterwege.

   Gerard 25 juli 2019