• Henriette
  Vergelijken loont 1 reactie

  Vorige week maandag heb ik de overstap van energieleverancier gemaakt voor mijn ouders en ons naar Energiedirect.nl. Vandaag wilde ik hetzelfde doen voor mijn ouders hun buurman. Wat ben ik geschrokken in 7 dagen tijd, gas 31% omhoog, vaste leveringskosten 68% gestegen en stroom 9% gestegen. Erg veel. Daarnaast heb ik het vergeleken met (dezelfde opgegeven verbruik) de postcode van mijn vader en ons....zit er gewoon een verschil in € 132,00 !!! Raar dat tussen buren en woonpaatsgenoten zo'n verschil kan zitten.
  Let dus op!!! Voor jou en de buren gelden dus niet dezelfde tarieven en voorwaarden. Vergelijken loont

  Henriette 8 oktober 2020

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.
  • Jack

   Overal waar ik kijk of luister hoor en zie ik wel energie leveranciers die flink hun aanbiedingen aan het promoten zijn, omdat ze hopen volgend jaar natuurlijk meer klanten te werven door ze ergens anders vandaan te plukken. Je moet dus inderdaad goed blijven vergelijken, zoals bovenstaande review ook zegt!
   Helaas heb ik Energiedirect hier niet op kunnen betrappen, zij hebben geen goede aanbiedingen voor ons en dit is voor ons de reden geweest om op zoek te gaan naar een andere aanbieder. Via vergelijkers kan je wel prima inzien welke energieleverancier voor jou het voordeligste is, dit varieert van dag tot dag!

   Jack 1 december 2020