• P.J.M. Tax
  Klantgerichtheid bestaat hier niet 1 reactie

  Wederom een enorm slechte ervaring rijker met deze agressieve en puur financieel gerichte energiestunter.
  Na opzeggen van het contract vanuit de zijde van EnergieDirect hebben ze het lef nog een opzegvergoeding te claimen, terwijl ik zelf klant had willen blijven. Vanuit de digitale klantinformatie is gebleken, dat ik geen klant meer ben, maar als je dan zelf op zoek gaat naar een nieuwe leverancier, dan weten ze je plotseling weer te vinden met als enig triest resultaat geld binnen te harken voor niet verleende diensten in de vorm van die dwangmatige opzegvergoeding. Na twee telefoongesprekken en vijf mails, waarbij deze club niet ingaat op hun eigen fouten hebben ze het lef nog te dreigen met incassokosten. Opnieuw naar EnergieDirect? Nooit meer en met mij vele anderen.

  P.J.M. Tax 2 mei 2021

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.
  • Marcel

   Wij hadden echt precies hetzelfde bij Energiedirect.nl! We zijn verhuisd en ik dacht dat ik het had aangegeven op de website van Energiedirect.nl maar dat was blijkbaar niet goed doorgekomen. Ze hebben zelf mijn abonnement afgesloten en nu willen ze dat ik 100 euro overboek omdat het contract niet is nageleefd. Omgekeerde wereld? Ik kies er niet voor om het contract te sluiten, dat deden ze zelf. Ik heb werkelijk niets opgezegd!

   Dus de klantenservice gebeld. Kreeg een vrouw aan de lijn die telkens zei dat het mijn eigen fout was dat ik de verhuizing niet VOORTIJDIG had aangegeven. Ik dus zeggen dat ik een foutmelding op de website kreeg en het overigens ook erg druk had met verhuizen... Had ze geen boodschap aan, het lag nou eenmaal aan de klant (mijzelf dus).

   Energiedirect.nl is goedkoop maar de klantenservice mag best wat meebewegen want dit sloeg natuurlijk helemaal nergens op. Het bedrijf stopt zelf het contract en vraagt dan ook nog een vergoeding ook. Om naderhand te zeggen dat de fout bij de klant ligt. Heel slecht!

   Marcel 15 juli 2021