• Pim
  Verhoogde tarieven heel slecht 2 reacties

  Dit is wel heel slecht. Verhoogde tarieven werden pas 5 dagen nadat ze waren ingegaan bekend gemaakt. Omdat het nog een paar dagen duurde voordat ik bij een ander bedrijf terecht kon heeft Eneco mij als particulier 200 euro voor 10 dagen gas in rekening gebracht. Als ik dan vraag wat hiervoor de grondslag is krijg ik geen antwoord.

  Dit soort streken flikken is één, maar als je dan niet in staat bent om een redelijk antwoord op redelijke vragen te geven dan ben je een bedrijf dat ten koste van alles gemeden dient te worden.

  Pim 14 november 2021

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

  Bezoek Pure Energie

  • Simar

   Is op het moment bij alle gas- en energieleveranciers het geval. Prijzen vliegen de pan uit en ze weten het zelf ook niet meer. Gaan een gekke tijd tegemoet, feit dat de staat iedereen 400 euro wil geven ter compensatie zegt eigenlijk voldoende.

   Simar 14 november 2021

  • Pim

   @Simar: Dit staat echt los van de hoge prijzen die op dit moment op de energiemarkt gelden. Eneco brengt geld in rekening zonder dat ik hiermee akkoord ben gegaan, en ze vertikken het om dat uit te leggen. Ik stel een redelijke vraag en ik krijg niet eens antwoord.

   Pim 29 november 2021