• Lenny
  Eneco oplichters 0 reacties

  Zo'n gladde prater van een deur verkoper heeft ons een, naar eigen zeggen, geweldig contract laten tekenen. Voor vier jaar nota bene. In principe zou het langer zijn, maar de jongeman beloofde ons te regelen dat we eerst een jaar mochten proberen, dit bleek de grootste onzin te zijn die je je maar kunt voorstellen en daar was dus geen fluit van waar. Volgens hem zou het ons zo een paar honderd euro schelen en dus waren we geïnteresseerd.

  Het definitieve contract ontvingen we later per post. En hier stonden meerdere dingen in wat niet zo was zoals mondeling was afgesproken, maar dan heb je geen poot om op te staan. En het allerbelangrijkste was dat we hadden afgesproken voor één jaar en dat er nu in het contract gewoon de voltallige vier jaren vermeld stond.

  We hebben toen natuurlijk meteen de klantenservice / klachtenservice van Eneco gebeld met ons verhaal. De jongeman in kwestie kon ons echter niet helpen. Hij liet alleen weten dat de bedenktermijn van twee weken al helaas voorbij was en dat we dus echt voor vier jaar vast zouden zitten. Of we zouden de opzegboete moeten betalen. Wij hebben toen aangegeven hier totaal niet blij mee te zijn en dat ze nog van ons zouden horen.

  Wat we er eigenlijk mee proberen te zeggen is dat iedereen moet oppassen met deur aan deur verkopers en dat je hier nooit direct mee in zee moet gaan. Vraag desnoods gegevens op om later op terug te komen, maar onderteken niet direct een contract of vul nergens je bankgegevens in.

  Lenny 12 september 2020

  Ontevreden over Eneco?

  Probeer eens de beste keuze HalloStroom.

  Energieleveranciers prijzen vergelijken.