• Ruben
  Dominos goede service 1 reactie

  Als je bij domino’s bestelt dan heb je een tijdslimiet van 25 minuten waarin ze het bezorgen. Als dit niet gelukt is krijg je standaard een mail met een kortingscode waarbij je de keer erop een gratis product krijgt. Ik vind het zelf helemaal geen probleem als ze een keer iets later zijn, maar dat ze zoiets op deze manier proberen op te lossen vind ik wel heel erg goed.

  Vandaag hadden we hier ook pizza besteld en de arme jongen moest deze op de fiets komen bezorgen (zo’n 25 minuten fietsen). Hier wist waarschijnlijk vooraf dus al dat hij dit nooit op tijd zou halen dus hij had bij voorbaat al een gratis milkshake meegenomen. De milkshake was nog hartstikke koud en de pizza’s nog warm, dus wij hadden niets te klagen. De jongen had waarschijnlijk de longen uit zijn lijf gefietst en moest daarna ook nog eens dat hele eind weer terug fietsen. Wat mij betreft verdient hij wel een loonsverhoging.

  Maar lekkere pizza’s hebben ze hier en ze zijn altijd nog warm als ze bezorgd worden. Ik vind deze pizza’s veel lekkerder dan die van New York pizza.

  Ruben 15 december 2020

  Ontevreden over Dominos?

  Probeer eens de beste keuze Kwalitaria.

  • Sandra

   Op de domino’s website kan je de bezorger een tip geven, wat automatisch op je eindbedrag komt. Wij doen altijd 1 euro, is voor die scholieren toch mooi meegenomen, die gaan door weer en wind om jou je pizza te bezorgen. Natuurlijk is het hun werk, vind wel dat je dit mag belonen.

   Sandra 16 december 2020