• Rob
  Tevreden klant 1 reactie

  Sinds enkele maanden bij delta aangesloten op het glasvezelnetwerk en een hele verademing. De aansluiting was netjes gemaakt in de meterkast, maar duurde nog paar maand tot we die konden gebruiken.

  De monteur van delta heeft het tv kastje en modem geïnstalleerd en we draaien nu drie maanden storingsvrij. Het mooiste is dat het tv beeld haarscherp is. En het thuiswerken (online les kids + twee thuiswerkers) gaat zonder problemen.

  Verbeterpuntje: het tv kastje heeft tussen het schakelen een seconde zwart beeld, dit kan sneller.

  Rob 20 januari 2021

  Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Merel

   In tegenstelling tot jouw review ben ik juist allerminst tevreden over Delta Fiber! De monteur wilde niet langskomen om het tv kastje en router te installeren. Er kon een telefonische afspraak gemaakt worden, dit dus gedaan. Nooit een belletje gehad! Dit is geen service en ik vind het zo gek want normaal worden nieuwe klanten met de gouden paplepel ingegoten maar hier duidelijk niet. Heb het contract meteen opgezegd want ben alle vertrouwen meteen verloren. Zegt een telefoniste ook nog dat er een foutje is gemaakt maar dat we beide schuldig zijn hieraan.... daaag delta fiber

   Merel 15 februari 2021