• Jan Willem
  Delta energie goede en goedkope leverancier 1 reactie

  Delta Energie was voor mij een onbekend bedrijf, totdat wij nieuwe buren krijgen en mijn buurman hierbij werkt.
  Toen heeft hij mij een keer overgehaald om mij hier eens in te verdiepen, in eerste instantie dacht ik dat dit een mooi verkooppraatje was en dat het niet veel verschil zou maken met de andere leveranciers.
  Toch heb ik me er wel in verdiept en ik kwam er achter dat mijn beste buurman gelijk had en het behoorlijk wat kosten scheelt.
  Ondanks dat ik minder betaal, merk ik verder geen verschil.
  Alles werkt nog even goed als toen ik bij een andere leverancier zat, het enige verschil is dat ik nu een stuk minder betaal en dus aan het eind van de maand dit geld over houd voor andere dingen.

  Jan Willem 1 augustus 2019

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.
  • John

   Wij zitten met ons gezin ook bij Delta Energie en ik ben het met je eens dat het hier veel goedkoper is dan bij welke andere leverancier dan ook, waar ik van op de hoogte ben ten minste.
   Volgens mij is het geen hele bekende leverancier maar dat geeft niet vind ik, als ze gewoon hun werk goed doen en de kwaliteit van wat ze leveren is goed, dan heb ik er geen problemen mee dat ze minder bekend zijn dan sommige andere leveranciers.
   In tegendeel zelfs, want hoe bekender ze worden, hoe duurder ze worden is volgens mij meestal het geval. Dus laat het maar mooi zo blijven zoals het nu is.

   John 1 augustus 2019