• Cornelis
  Beste aanbieder 1 reactie

  Vakantiediscounter is en blijft voor mij de beste vakantie aanbieder die er is, ik vind het werkelijk een ideale website! Het enige wat ik hoef te doen is wat informatie invullen over waar ik naartoe wil op vakantie en met hoeveel personen en dergelijke en de website doet dan voor mij de rest.
  Ik filter hem dan vaak ook nog even op det onderdeel prijs van laag naar hoog, zodat ik niet al die absurde bedragen boven aan mijn lijst heb staan.
  En zo vind ik altijd een mooie vakantie jaar de plaats van bestemming die ik in gedachten had voor de beste prijs die er te vinden is. Ik doe dit al jaren zo en ik zie hier ook niet snel verandering in komen.

  Cornelis 9 juli 2019

  Corendon is van alle vliegvakantie aanbieders de beste keuze.
  • Suzan

   Voor ons werkt dit ook heel prettig. Ik begin wel altijd op tijd met boeken, want anders loop je de kans dat de datum waar jij naar zoekt niet meer beschikbaar is en dat zou toch jammer zijn!
   Wij hebben dat wel eens gehad namelijk en dan wordt je genoodzaakt om naar een ander hotel te gaan of op een ander tijdstip en dan baal je toch behoorlijk dat je hier niet eerder aan begonnen was, zodat je gewoon naar de plek en op de tijd had kunnen gaan die jullie in gedachten hadden.
   Nadat wij dit één keer hebben meegemaakt, zorgen wij er eigenlijk altijd voor dat we hier ruim op tijd mee zijn.

   Suzan 5 augustus 2019