Dateplanet

Bezoek Dateplanet

Lid van Reviews.nl

 • Teun
  Veel actieve vrouwen 1 reactie

  De naam zegt het al: Dateplanet, dit is daadwerkelijk een nieuwe planeet om te daten. Ik heb nog nooit zoveel contact gehad met vrouwen, op welke datingsite dan ook en geloof me, ik heb er al een paar achter de rug. Een VIP lidmaatschap kost 29,99 euro maar dan kan je onbeperkt chatten voor een gehele maand, je kan wel grotere (en voordeligere) pakketten kopen maar dit lijkt me niet nodig, als je in een maand tijd geen date kan krijgen op Dateplanet dan doe je toch echt iets verkeerd.

  Opvallend is wel, maar dat heb ik ook veel meegemaakt op andere datingsites, dat vrouwen denken dat ze de baas zijn. Let wel, dit zijn ze ook want er zitten veel meer mannen dan vrouwen op een doorsnee datingsite, dit houdt in dat de vrouwen keuzes hebben. Door dit feit krijg je soms geen bericht terug, wat ik vrij gek vind want wat is nou de moeite om even een berichtje terug te sturen maar op Dateplanet valt dit ratio mee. De meeste vrouwen reageren wel terug, zelfs als ze geen interesse hebben, prima!

  Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze review, voor mij is het zeker een plus.

  Teun 18 mei 2019

  Ontevreden over Dateplanet?

  Dateplanet is de beste keuze.

  • Kasper

   Ik vind het juist wel leuk dat de vrouwen hier initiatief durven te tonen, van mij hoeft het niet altijd vanuit de man te komen.
   En wat is voor een man nou fijner dan een vrouw die moeite voor hem doet en laat zien dat ze echt geïnteresseerd is.

   Het klopt ook wel dat er meer mannen dan vrouwen op dateplanet zitten, maar dat hou ke toch altijd op dating sites en dan maakt het nog niet eens uit op welke site je zit want dat is overal gelijk.
   Hoe dit kan weet ik ook niet, maar mijn ervaring lat wel blijken dat dit overal nog zo geweest is.

   Kasper 6 juni 2019