Dateplanet

Bezoek Dateplanet

Lid van Reviews.nl

 • Leon
  Nep profielen 1 reactie

  Dateplanet is maar een van de weinige date platforms waar geen of in ieder geval niet zo veel nep profielen op te vinden zijn.
  Waarschijnlijk zal dateplanet hier wel een strenge controle voor hebben om dit tegen te gaan ofzo.
  Maar dat vind ik in ieder geval een heel goed iets, want op iedere andere site waar ik daarvoor op zat stikte het altijd van de nep profielen en dan is de lol er heel snel af want daar zit niemand op te wachten.

  Wel vind ik dateplanet een beetje aan de saaie kant en dat komt omdat het echt een website is gebaseerd op het vinden van relaties.
  Van mij hoeft dit niet perse en mag er ook wel iets spannends tot stand komen, ook als dit niet op een relatie uitdraait.
  Maar dat soort dingen zal je hier niet zo veel vinden, als je daarentegen een relatie zoekt dan zit je hier op de goede plek.

  Leon 19 juli 2019

  Ontevreden over Dateplanet?

  Dateplanet is de beste keuze.

  • Lex

   Volgens mij gaan alle profielen hier door een strenge controle, want zo moet je bijvoorbeeld ook een foto hebben waar je hoofd op staat. Ik had dat namelijk een keer gedaan met een foto waar mijn hoofd niet bij op stond en deze werd iedere keer opnieuw afgekeurd, ik snapte eerst niet waarom. Daarom heb ik toen een mail gestuurd naar de helpdesk van de site met de vraag waarom mijn foto er niet op kon en toen kreeg ik als antwoord dat er alleen foto's op mogen waar op te zien is wie degene is die er op staat. En toen ik daar over na ging denken vond ik dat best logisch en helemaal geen verkeerde zet van de site, dan kunnen mensen elkaar ook niet misleiden door bijvoorbeeld het lichaam van iemand anders er op te zetten terwijl zij dit helemaal niet zelf zijn.

   Lex 28 juli 2019