Dateplanet

Bezoek Dateplanet

Lid van Reviews.nl

 • Kasper
  Goede site veel leden 1 reactie

  Wanneer je binnen een korte periode op zoek bent naar een leuke date en volgens mij is iedereen dat, dan is dateplanet echt een aanrader.
  Ik vind dateplanet echt een goede site en het mooie hier aan is dat er heel veel leden op deze site zitten en dat maakt je kans van slagen natuurlijk een stuk groter dan wanneer je op een site zit met maar heel weinig mensen maar dat is ook logisch.

  Wat voor leeftijd je hebt maakt hoer gelukkig ook niet uit, er zitten mensen van jong tot oud op en dat doet me altijd goed om te zien dat hier niet in gediscrimineerd wordt.
  Sommige mensenkennis geven wan het praktischer te vinden om dit wel te verdelen, maar die mening deel ik totaal niet.
  Het kan heel gezellig en ook verhelderend zijn om af en toe is met mensen van buiten je comfort zone te praten.
  Zo kom je soms tot hele nieuwe inzichten wat ik zelf altijd erg interessant vond.

  Dus mocht je op zoek zijn naar een leuke date en dit liever gisteren dan vandaag gevonden hebben, dan vind ik dateplanet een absolute aanrader.

  Kasper 6 juni 2019

  Lovezone is van alle datingsites de beste keuze.
  • Leon

   Als je echt een date bedoelt als in uit eten gaan en dergelijk, dan heb je gelijk en dan zit je hier absoluut op de goede plek.
   De mensen die een profiel hebben op dateplanet zijn allemaal serieuze daters en zoeken echt actief naar leuke mensen om mee af te spreken en waar ze hopelijk mee kunnen eindigen.

   Als je op zoek bent maar een leuke en losse date voor een avondje, dan zul je hier niet zo goed slagen want daar zijn de mensen die op dateplanet te serieus voor op zoek naar een relatie.

   Dus ik ben het wel met je eens, maar dan is het wel afhankelijk van wat voor date je precies naar op zoek bent.

   Leon 19 juli 2019