Dateplanet

Bezoek Dateplanet

Lid van Reviews.nl

 • Maurits
  Eindelijk eens geen fake site 3 reacties

  Heb dateplanet uitgetest. In korte tijd ben ik er achter gekomen dat er eindelijk eens geen nep leden op een datingsite te vinden zijn. Je kan zoiets snel zien door profielfoto's door de google scanner te halen om te kijken of de profielen ook op andere websites staan en/of zij gebruik maken van andermans foto. Ik heb honderden foto's gecheckt en geen enkele komt terug in de zoekmachines. Mag ook wel eens gezegd worden als een website goed werk levert toch? Ik geef Dateplanet.nl 4 sterren, ik mis namelijk een app, voor de rest echt een hele goede datingsite!

  Maurits 18 oktober 2019

  Ontevreden over Dateplanet?

  Dateplanet is de beste keuze.

  • Ronald

   Goede review Maurits, ik heb meerdere dates gehad op Dateplanet en tja als je meteen om prive nummers en gegevens gaat vragen dan kan ik me voorstellen dat de vrouwen even nee zeggen. Doe gewoon normaal en heb respect, dan krijg je snel genoeg dates en zeker op Dateplanet. Vind de review die je hebt geplaatst heel duidelijk en ik ga dit ook eens proberen als ik het niet helemaal vertrouw maar tot op heden antwoord iedereen gewoon goed en snel terug en heb al enkele dates gehad, meer kan ik niet wensen.

   Ronald 18 oktober 2019

  • Chantal

   Ik kan beamen wat Ronald zegt. Ik heb zelf veel gesprekken gehad met leden op Dateplanet en dat gaat gewoon soepel en leuk, behalve de mannen die meteen hun dickpic sturen maar voor de rest niks te klagen... :)

   Chantal 18 oktober 2019

  • Ineke

   Dateplanet is voor mij de datingsite waar ik op zit na enkele anderen te hebben gehad kan ik vertellen dat Dateplanet verreweg het beste scoort. Veel actieve leden en veel gesprekken met daarbij leuke ontmoetingen. Ik mis de app inderdaad ook wel een beetje maar moet zeggen dat het in de browser perfect werkt.

   Ineke 18 oktober 2019