• Bas
  Lekkerder dan de macdonalds 1 reactie

  De Burger King is echt een guilty pleasure van mij! Ik vind het zo lekker wat ze hier allemaal hebben, als ik er aan denk krijg ik al trek in een Whopper of een andere burger. Dit heb ik totaal niet bij de Mac Donald's, daar heb je allemaal van die vieze en vette plakkerige burgers die al hoe lang klaar liggen en dus helemaal niet meer warm zijn. Bij de Burger King moet je wel vaak even wachten tot je bestelling klaar is, maar dan weet je in ieder geval wel dat alles nog warm is en dat de broodjes niet slap zijn geworden van alle damp die er in het broodje is getrokken. Nee als ik moet kiezen tussen de Mac Donald's en de Burger King dan is deze keuze voor mij heel erg makkelijk! Daarbij is de Burger King ook nog eens veel goedkoper, je hebt zelfs een aanbieding dat je voor 5 euro een volledige maaltijd kunt krijgen en dat krijg je bij de Mac Donald's lang niet dat weet ik zeker. Zelf kies ik deze aanbieding nooit omdat ik liever voor een burger ga die iets duurder is, maar die is zo lekker dat ik dat niet erg vind. Ik denk dat ik er morgen maar weer een keertje langs ga als ik hier over nadenk.

  Bas 11 augustus 2019

  Ontevreden over Burger King?

  Probeer eens de beste keuze Kwalitaria.

  • Leon

   Ik vind de menu’s of de losse burgers enzo ook echt veel lekkerder bij de Burger King dan bij de macdonalds.
   Maat volgens mij maakt de burger king wel een beetje de macflurrys van de macdonalds wat na kwa smaken betreft, die zijn namelijk bijna hetzelfde.
   Toch heeft de Mac ook echt wel goede dingen vind ik en loopt het daar altijd heel gesmeerd, bij de burger king gaat het er veel chaotischer aan toe als je wilt bestellen.
   Dus het is maar net waar je behoefte aan hebt, maar als het op het eten aan komt dan ga ik ook vele malen liever naar de burger king.

   Leon 24 augustus 2019