• sabina
  Zeer slecht bereik op telefoon 3 reacties

  Helaas ben ik overgestapt van een goeie provider “simpel” naar budgetmobiel vanwege een aantrekkelijke aanbieding.
  Wat een teleurstelling. Zeer slecht bereik, 4g werkt vaak slecht, het advies van budgetmobiel is dat je je telefoon dan opnieuw moet opstarten, en/of je simkaart opnieuw moet plaatsen. Dit moet ik bijna dagelijks doen. Googlemaps werkt ook niet goed vanwege het slechte bereik terwijl dat nou net is wat je nodig hebt als je op stap gaat!
  Helaas nog 2 jaar uitzitten en dan heel gauw weer terug naar simpel.

  sabina 5 maart 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Leo

   Reden hiervoor is dat Budget Mobiel gebruik maakt van het KPN netwerk. Simpel daarentegen gebruikt het T-Mobile netwerk. Dan had je wellicht beter een provider kunnen kiezen op het T-Mobile netwerk als dat bij simpel altijd wel goed werkte. Er zijn genoeg dekkingskaarten te vinden waar je op kan zien hoeveel bereik je waar hebt en met welke provider.

   Leo 5 maart 2021

  • Lin

   Waar in Nederland ik ook ben, het 4G bereik is vaak nauwelijks aanwezig. Het telefoon aan en uitschakelen wil nog wel eens helpen, dan komt er wel internetverbinding tot stand. Heb ook al vaker gehad dat mijn internet wegviel en dat daardoor mijn autonavigatie via Apple carplay niet tot stand kwam. Toch best lastig als je nog naar huis moet navigeren..

   Lin 18 maart 2021

  • Jan

   Ik heb Thuis in een klein dorp geen bereik het gebied waarin ik woon heeft echter wel een goede dekking. Toen budget nog Robin Mobile was waren er geen problemen. Nu kan ik in eens niet meer bellen of gebeld worden. Medewerkers kunnen mij niet helpen. Ik heb instructies gebreken om een ander netwerk op mijn telefoontje zetten, mobiel internet of zo iets. Daarbij moest ik voorkeur voor 3 g aan vinken op mijn telefoon????? WTF????? NOG een keer onder Robin geen enkel probleempje. Maar goed dus ander netwerk ... Nog steeds niets. Even de sim van mijn broer geprobeerd (KPN) geen enkel probleem. Dus telefoon terug gezet op KPN netwerk ....nog steeds niks...alleen beetje internet maar niet bellen.... Dus om naar KPN daaaaaaag budget mobile

   Jan 19 maart 2021