• 4Gkiller
  Waardeloos service en internet 4 reacties

  Wat een rare situatie. Tevreden met robinmobile maar niet met budgetmobile. Dit bewijst dat deze twee bedrijven totaal verschillen van elkaar. Niet zoals vele beweren dat er alleen een naamsverandering is. Robinmobile had onbeperkt internet, budgetmobiel niet! Robinmobile had klantenservice, bugetmobiel niet! De chatfunctie werkte bij robinmobile, budgetmobiel zit niemand achter die monitor denk ik. Je kan ze niet bellen. Sinds kort overgestapt naar 4g onbeperkt voor 20 euries, na een paar uur zit je over je bundel heen...onbeperkt schrijven ze Ha Ha!

  4Gkiller 30 november 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Cas

   De klantenservice op de maandag ochtend was echt shit, tnx Angela van de klantenservice. Misschien heb je een training en een paar goede tikken nodig voor klantcontact. Leer hoe je een potentiele klant verder kan helpen, ipv zo kort te reageren. Waarschijnlijk zit je daar dan met je kutbaantje waar je niet eens wilt zijn. Doe dan wat anders

   Cas 30 november 2020

  • Arnold

   Wat een vreselijk onbereikbaar bedrijf. Zelfs in het weekend wanneer ze dicht zijn krijg je een mailtje dat het te druk is om te antwoorden. De contactmogelijkheden die ze bieden werken niet. Ik stop voordat ik er mee begin. Alle reviews die je hier leest en die enthousiast zijn, zijn denk ik van Budget Mobiel zelf. Dit bedrijf is een regelrechte afrader. Ze mikken ook op mensen die afgesloten zijn, die elders niets af kunnen sluiten, denkt dat dat het wel zegt. Nooit doen!

   Arnold 30 november 2020

  • erik van loon

   Ik heb budget mobiel genomen maar mijn telefoon nummer konden ze niet behouden???? en mijn internet werkt nog steeds niet en ze hebben geen monteurs vanwege de Corona. Nou ben ik zo stom geweest om ook elektra te nemen. Kreeg ik van de week twee herinneringen per sms. Eentje gelijk betaald. De andere niet maar terug ge-smst. Vervolgens krijg ik een paar dagen later een reactie dat zij de rekening met 35 e verhogen. alsof het niks is. Ik dus bellen met de vraag om opheldering. Waarom ik twee rekeningen achter elkaar moet betalen. Probleem werd opgehelderd. een incasso was mislukt. Dus ik zeg woensdag a.s. kan ik ook de tweede rekening betalen. Dat was te laat voor hen. Kortom de boete werd verhoogd. Zo bizar. Je neemt contact met hen op omdat je een dubbele incasso niet kunt plaatsen. Vervolgens geven ze je geen eens de ruimte / tijd om de openstaande rekening een paar dagen later te betalen. Het zijn gewoon grote boeven en bijna niks werkt daar.

   erik van loon 3 december 2020

  • Jazz

   In een woord; waardeloos.
   Ze beloven 4G onbeperkt, je krijgt er een slechte verbinding/ dataverbruik ervoor terug. En telkens wanneer je contact zoekt via de Chat krijg je een dag later een mail met als antwoord dat er ‘weer’ een storing was?? Come on.. het houdt een keer op! Ik heb mijn abbonement opgezegd en heb nu eindelijk weer bereik op elk moment van de dag. Heerlijk!

   Jazz 7 december 2020Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020