• Karel
  Vodafone vs Budget Mobiel 2 reacties

  Heel veel spijt van dat ik bij Vodafone ben weg gegaan. Als je het mobiel internet alleen wil gebruiken voor email of appen dan werkt het prima maar verwacht niet dat je soepel een filmpje op YouTube kunt kijken of een videogesprek kunt doen want 8 van de 10 keer lukt dat gewoon niet.
  Mijn tip betaal iets meer voor een abonnement bij Vodafone of bij KPN zelf want Budget Mobiel is echt waardeloos als je gewoon degelijk mobiel internet wilt hebben!

  Karel 23 april 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Kolonel Bas

   Wel grappig aangezien ik juist nooit last heb gehad van internetproblemen of haperingen. Kon zonder enige hapering gewoon YouTube filmpjes bekijken, Whatsappen, e-mailen, Facebook... Eigenlijk alles waar ik een telefoon voor gebruik werkte snel. Het is wel zo dat Budget mobiel je internetsnelheid beperkt. Maar ik denk dat je wel heel veel moet streamen of HD films kijken als je daar echt last van zal krijgen.

   Daarnaast vind ik de prijs heel vriendelijk als je ook nog bekijkt dat je gebruik maakt van het goede KPN netwerk.

   Kolonel Bas 23 april 2021

  • Karel

   De hoeveelheid streamen(ik gebruik geen 4GB per dag) of het bekijken van HD films is in deze niet relevant het heeft te maken met de geknepen up en down snelheid wat het probleem is. De dagelijkse dingen zoals facebook/mail/watsapp etc dat gaat vaak goed en daar is dit abonnement tot zover prima voor maar merk elke keer weer dat als ik een serie kijk op netflix of een ander platform het om de zoveel tijd gewoon volledig blijft hangen.
   Ik heb hier bij vodafone nooit geen enkel probleem mee gehad.
   Ik steek mijn hand in eigen boezem want ik ben zelf overgestapt en achteraf denk ik dan ook het is eigenlijk ook te mooi om onbeperkt internet te hebben op het kpn netwerk voor bijna de helft van de prijs van wat het bij kpn kost 😄.
   Het zou alleen wel wat duidelijker aangegeven mogen worden bij budget naar mijn mening. Maarja van fouten leert men zeg ik maar.

   Karel 23 april 2021