• Jeff
  Vervelende reclame 0 reacties

  Service provider zelf heb ik geen ervaring mee. Daarentegen wil ik even mijn kritiek uiten op de kutreclame die ik zojuist ben tegengekomen terwijl ik aan het wachten was op nos. Opeens komt er een budget mobiel reclame te voorschijn waar ik opeens een dikke reet in strakke spijkerbroek voorgeschoteld krijg op mijn fucking tv. Dat was het. Letterlijk 10 seconden lange reclame waar alleen een close up te zien was van een reet.

  Irritant als je gewoon televisie zit te kijken en je krijgt een stomme kont in een strakke spijkerbroek in je gezicht.

  Chill the fuck down budgetmobiel... je hebt geen seksuele advertentie nodig als je telefoondeals verkoopt... ik bedoel, waarom laat je ons niet wat productgerelateerde advertenties zien. Bijvoorbeeld een sterke netwerkverbinding terwijl ik crash bandicoot 4 download en tegelijkertijd winx club kijk.

  Eerlijk gezegd kan ik me niet herinneren ooit een recensie op een website te hebben geplaatst. Realiseer je dat ik de moeite heb genomen om mijn telefoon open te maken, naar een recensiewebsite te gaan en te klagen over budgetmobiel allemaal omdat hun ene advertentie zo'n irritante ergernis was dat ik het niet zomaar voorbij kon laten gaan.

  Budget mobiel. alleen omdat uw naam het woord 'budget' bevat, betekent dit niet dat uw advertenties zo goed zijn...

  Dat is het jongens. Ik ben weg.

  Jeff 16 juli 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.