• B.P
  Vaak geen bereik en geen happy plugs zoals beloofd 1 reactie

  Heb sinds 11 december 2020 een abonnement nij budget mobile. Vaak valt het bereik weg en kan ik dus niet bellen of gebeld worden. Ook het internet valt vaak regelmatig weg. Er werden ook happy plugs beloofd deze zouden binnen 4 weken geleverd worden tot op vandaag is er nog niks geleverd en budget mobile geeft ook geen concreet antwoord als je vraagt wanneer ze dan geleverd worden maar geeft de leverancier de schuld. Nu lees ik deze reviews en zie dat er helaas veel meer mensen zijn die de happy plugs niet hebben ontvangen. Ze lokken mensen met valse aanbiedingen. Budget mobiel doet niet wat ze beloven.

  B.P 17 januari 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Roberto

   Ik heb via mijn bewindvoerder dit afgesloten. Ik heb bewust niet geactiveerd.Ik had al onderbuik gevoel. Na ontvangst de brief met sym-kaart. Ben ik deze site tegen gekomen. Ik schrok me rot. Echt rot. De aansluitkosten +een maandbedrag is het € 30 was al betaald door de bewindvoerder voordat ik moest van het bijkomen rotschrikken. Ik hoef niet te herhalen wat daar allemaal staat. Met 5 Mbps? dat is geen KPN. Budgetpolis zijn mensen die geld willen verdienen. Ze hebben voor de mobiele afdeling misschien 1 persoon in dienst. Dit mij denken aan Robin energie die falliet is gegaan. Ik ben door de andere gier (bewindvoerder) persoonlijk beetgenomen. Nu weer! Ik had prepaid Lebara en kon dat veranderen in sym-only dus nummerbehoud en restant van pre-paid behouden. Wat wil je nog meer. De bewindvoerder weigert te betalen want het was geen nieuw contract.
   Het is simpel; gewoon het e-mailadres veranderen.
   Mijn boodschap naar Budgetmobiel is: geef die mensen hun geld terug, die happy pluggen, neem in dienst die de klanten goed behandelen, ga de boel niet oplichten door je als KPN medewerker voor te stellen, lieg en bedrieg niet, Jullie doen zaken met bewindvoerder. Die mensen lijden, ook al is het hun schuld. Dan word het misschien nog wat. En kom niet met die rot smoesjes: er gebeuren dingen die ook goed zijn. Nee ik herken mij niet in die klacht. Het zo duidelijk. Het druipt er vanaf. Jullie zijn de slecht en vooral niet te vertrouwen. De € 30,-- die ik nog te goed heb. Ben benieuwd. Zo ik het kwijt, ik heb me kunnen uiten. De mensen die wat hebben geschreven. Sterke en succes

   Roberto 19 januari 2021