• Jeroen
  Onbeperkt is niet onbeperkt 3 reacties

  Be a rare Unlimited is Limited ik was een serie aan het kijken een paar afleveringen toen kreeg ik een berichtje dat mijn data was Op 80% Van 4 gigabit , ik dacht dit is mijn eerste maand ik heb toch een unlimited !!
  Vervolgens kreeg ik een sms dat ik 7171 bundel moest versturen om nog een 1 gigabit te krijgen.
  Maar als je een serie of zeg Netflix kijkt gebruik je meer dan vier of 5 GB Heb de klantenservice gecheckt En het schijnt dat je 4 GB per dag krijgt en dan om 23. 50 krijg je weer 4 GB byte heel erg verwarrend en zeker geen unlimited Super irritant kan nu niet zoveel geld missen maar anders zou ik lang weg geweest zijn .
  Had gedacht dat dit ook niet wettelijk gedaan mocht worden maar helaas.
  Als ik naar een andere provider ga moet ik die vraag stellen hoe dat is geregeld nou.
  Hoop dat de mensen die ook Netflix kijken op de telefoon heb geholpen super irritant dat het niet gewoon unlimited is!!!!
  Internet is ook erg langzaam ik begrijp omdat het goedkoper is maar het zou goed zijn als ze deze informatie op hun website zetten heb het niet kunnen vinden vandaar deze Review ik heb ook de klantenservice verteld dat ze het een andere naam moesten geven 4 GB per dag plus wat ook zo geven
  : geen unlimited maar 4 Gb + 1 Gb weet niet wat Erna zou gebeuren maar naar de vier kijken bij kon ik niet meer internetten en ook niet chatten klanten service moesten eerst op Wi-Fi. Omdat 7171 niet werkte sms vreselijke hoofdpijn nou dat is het wel so be aware

  Jeroen 22 oktober 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Nico

   Je hebt altijd mensen die voor een dubbeltje op de 1e rang willen zitten.. En dan de provider de schuld geven als je de hele dag op je reet films zit te kijken? En dan nog klagen dat het niet goed is...

   Nico 22 oktober 2020

  • Vincento

   Eigenlijk heeft elke telecomprovider wel een soort van beperking bij zeer veel gebruik. Dit ook om er zo voor te zorgen dat iedereen een goede snelheid blijft behouden. Kan niet zo zijn dat 1 iemand de hele dag Netflix kijkt op 4G (terwijl het ook gewoon op Wifi kan), dat anderen hierdoor een mindere internetsnelheid krijgen.

   Overigens het feit dat je gewoon Netflix en Youtube kan kijken via 4G Budget Mobiel, terwijl je een maximale internetsnelheid hebt van 5 mbps, geeft wel aan dat het gewoon goed te gebruiken is. Hier zijn namelijk nog veel vragen over.

   Dus nogmaals: iedere telecomprovider heeft in de voorwaarden wel een beperking staan bij veelvuldig gebruik. Echter leest niemand de voorwaarden, logisch aangezien deze vaak enorm zijn.

   Vincento 22 oktober 2020

  • Wim

   Ze hebben het over onbeperkt, vergeet dat maar.
   Binnen den mum van tijd ben je door je Bundel heen.
   Heel veel extra's betaald, en nog geen internet.
   Je kan ze ook NIET bellen,en als je 100x om een bel verzoek vraagt word je niet eens gebeld.
   Echt hopeloos, je laten je gewoon zitten zonder internet DAT GAAT TOCH TEGENWOORDIG NIET MEER.
   Als er niets veranderd ,ga ik naar een andere provider.

   Wim 6 november 2020Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020