• Wim
  Tegenvallende internetsnelheid 4 reacties

  Overgestapt van youfone naar BudgetMobiel 7 gb. Wat gelijk merkbaar is, is de lage downloadsnelheid . Internet loopt vaker vast, pagina’s worden niet geladen. MuZiek valt uit. Spijt van mijn overstap. Het scheelde in prijs maar een paar euro. Maar het verschil in kwaliteit is groot. Nou over 10 maanden ben ik weer contract vrij en kan ik over naar een andere aanbieder. Ik ging er vanuit dat er geen slecht/zo laag internet snelheid meer werd verkocht. Ik had zelf ook beter mijn huiswerk moeten doen

  Wim 11 juni 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Simar

   Voor normaal gebruik, dan denk ik aan e-mail, Whatsapp, Facebook, Instagram en heel soms een klein filmpje kijken is budget mobiel prima. Als je echt films wilt kijken tijdens het reizen of iets in die trend, dan moet je wellicht een duurdere telecomprovider nemen. Staat wel duidelijk op de homepagina van budget mobiel dat ze de internetsnelheid knijpen trouwens. Persoonlijk heb ik er geen last van.

   Simar 11 juni 2021

  • Wim

   Goed om te horen dat het voor jou oké is. Ik denk dat het verschil duidelijker is als je net van een andere provider komt.
   Ik kijk geen lange films op Mijn mobiel.

   Wat ik wel leuk vindt is soms een stukje nieuws kijken, dit gaat lastig en loopt vaak vast. Dat doe ik dus niet meer.
   Maar ook Apps die sneller vastlopen en langzamer gaan/schakelen. minder snel schakelen tussen het internet pagina s of sneller vastlopen. En niet iedere keer maar wel relatief vaak. Whatsapp die vaker het klokje geeft dat het bericht nog niet verzonden is enz enz.
   Films kijken is zeker geen optie. Maar is iets wat ik ook niet doe op Mijn mobiel. Ik vind het wel leuk om even een klein stukje nieuws te kijken via de npo app, maar dat lukt ook slecht.
   Maar het zorgt ook ervoor dat de telefoon vaker vastloopt bij openen apps of in de app zelf, pagina’s langzaam openen en of vastlopen . Ik wist ook niet dat er nog zo traag internet zou worden aangeboden. Ik ging er vanuit dat het minimum standaard hoger is tegenwoordig. (zeker aangezien youfone veel sneller was voor 1 euro
   meer)
   Maar ook deels mijn eigen fout, ik had beter onderzoek moeten doen. Nog toen maanden en dan kan ik ik weer overstappen.

   Ik had zelf ook beter onderzoek moeten doen. Ging ervan uit dat de laagste standaard hoger zou zijn dan dit en ik er dus geen last van zou hebben. Dus er niet op hoef te letten. Goede les zou ik zeggen. Voortaan alerter 😊

   Wim 11 juni 2021

  • Simar

   Als je er zoveel hinder van ondervind kan je misschien budget mobiel contacten en de klacht melden. Ben wel benieuwd wat ze dan gaan doen. Ze willen (lijkt me) positieve klanten hebben. Daarnaast kunnen ze vaak wel zien hoeveel je internetsnelheid is waar je gebruik van hebt kunnen maken. Als dat inderdaad lager is dan wat ze aanbieden, dan geven ze je vast wel de optie om je abonnement eerder op te zeggen.

   Simar 11 juni 2021

  • Wim

   Ga ik doen. Dacht eerst dat mijn eerste reactie niet doorkwam opnieuw een geschreven en nu komen ze beide door 😂

   Wim 11 juni 2021