• Petra
  Spijt 4 reacties

  Er was een JBL Clip onderweg,maar ze hadden de verkeerde postcode gebruikt! Ik ze via de chat op hun site op de hoogte gebracht werd ik gewoon als leugenaar uit gemaakt,en dat die mail nep was! Zo onbeschoft zijn ze zelfs via chat op facebook word ik doorgestuurd naar de chat op hun site! Zonet gebeld maar dan hangen ze gewoon op als het over de budget mobiel gaat! En dan ga je een contract aan van 2 jaar ca 480 euro.

  Petra 7 september 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Simar

   Binnen 14 dagen kan je gewoon kosteloos annuleren. Dan zit je verder nergens aan vast omdat het een 'koop op afstand' betreft.

   Simar 7 september 2021

  • Petra

   Die 2 weken zijn al voor bij,jij werk zeker voor budget mobiel Simar? Nou beste mensen zo zie je maar weer met dit antwoord hoe content dat ze zijn tegen hun klanten!

   Petra 7 september 2021

  • Simar

   Nee hoor, dan had ik wel geweten dat je 14 dagen voorbij waren. Ik heb een leuke baan, dit is echter niet bij Budget Mobiel. Vind je reactie dan ook niet zo netjes. Wilde je alleen maar helpen.

   Simar 7 september 2021

  • Petra

   O je wilde me helpen wat attent van jou zeg,Heel erg bedankt mijn excuses! En nu maar afwachten tot budget mobiel reageer,maar ben bang dat dat niet gaat gebeuren.

   Petra 7 september 2021