• Ruud Burhenne
  Ronduit waardeloos internet 2 reacties

  Vaak traag internet niet kunnen openen van bijvoorbeeld bank app of marktplaats app. Het zou dan liggen aan de telefoon instellingen niks aan veranderd en een uur later is het opgelost. Het ligt volgens budget mobiel aan de telefoon en anders de instellingen. Dit is nu bijna wekelijks
  Daarbij ook nog gehad dat ik niet kon bellen of gebeld worden( rekeningen betaald) was volgens hun de eerste oorzaak. Bleek een fout van budget mobiel te zijn en ga zomaar door..

  Ruud Burhenne 11 juli 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Ruud Burhenne

   Aanvulling op mijn review:
   Sinds 2 maanden geregeld niet bereikbaar of kunnen bellen internet is traag. En telkens ligt het zogenaamd aan mijn telefoontoestel. Volgens budget mobiel zou de snelheid op 4g ongeveer 5mbps moeten zijm maar hij komt niet eens tot 3mbps. Dit terwijl andere providers die over hetzelfde netwerk gaan 4x zo snel gaan. Dan het niet kunnen bellen of gebeld woorden daar is nog steeds geen verklaring wordt wel opgelost maar kan zomaar weer onstaan.

   Ruud Burhenne 17 juli 2021

  • Patrick

   Trap hier niet in. Ze geven niet wat ze beloven en de service is ook echt een drama. Onbeperkt internet is bij budget mobile niet onbeperkt. En ze zijn vrij onbeschoft als je met ze chat. Ik wacht nu al 2 weken om mijn geld en het enige wat ze zeggen is dat ik moet wachten. Je wordt eigenlijk gewoon op een moderne manier in de maling genomen.

   Patrick 27 juli 2021