• Johan
  Op KPN netwerk helemaal prima 0 reacties

  Gezien het feit dat ze op het kpn netwerk zitten nam ik de gok. Op een ander netwerk is het altijd de vraag of je binnen thuis en op je werk dekking hebt.
  Omdat ik op vakantie was, dus niet bij mijn nieuwe Budget mobiel kon, maar toch niet wilde wachten, heeft de klantenservice het nummerbehoud gewoon geregeld.
  Ik was stomverbaasd: ik mailde om half tien 's avonds en kreeg nog antwoord! Ook later een vraag gesteld, en in tegenstelling tot mijn vorige provider youfone niet 10 dagen wachten op een antwoord waar je niks aan hebt, maar met 10 MINUTEN een antwoord waarmee je meteen klaar bent.
  Als snelheid niet super belangrijk is, kan je al voor twee tientjes onbeperkt aan de gang. Sommigen klagen dat het niet echt onbeperkt is. Maar 6000 minuten bellen, 3000 SMS, 30GB data (voor mijn 4G abo) is voor menig persoon toch wel "onbeperkt".
  Zelfs met een 800Kbit abo kan ik behoorlijk netflix kijken. Via wifi is natuurlijk beter, maar ik wilde het even geprobeerd hebben.
  Tip: Budget mobiel kent een substantiële aanbrengbonus. Sluit je meerdere abonnementen af binnen je gezin, vergeet dan niet dit via de optie" breng een klant aan" te doen! "

  Johan 13 augustus 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Simyo.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020