• Mr M.A.G.M. van Hattum
  nummerbehoud ho maar 4 reacties

  Ondanks beloftes en bevestiging per mail, geen nummerbehoud bij overstap naar Budget Mobiel. In het hele traject van aanvraag al diverse fouten door deze organisatie gemaakt. Nauwelijks te bereiken klantenservice. Kan deze organisatie bij eenieder dus echt afraden. Beloven niet wat ze daadwerkelijk doen.

  Mr M.A.G.M. van Hattum 11 januari 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Dammers

   Wanneer je de simkaart krijgt toegestuurd, je deze in je mobiel doet en het werkt, dan heb je een Budget Mobiel een goede telecomprovider.
   Zodra er iets niet goed werkt ben je de bok. Klantenservice is inderdaad heel slecht te bereiken, zal wellicht deels door de pandemie komen maar vind dat je het hier niet op af mag schuiven. Zeker een telecombedrijf moet gewoon goed bereikbaar zijn, grappig dat ze niet bereikbaar zijn per telefoon trouwens.

   Dammers 11 januari 2021

  • Bart Bake

   Hallo, ik heb al een paar dagen dat mijn 4g het niet doet, ik kan alleen gebeld worden en zelf bellen. Maar mijn 4g doet het NIET. Wat kan ik hier aan veranderen? Ik heb simkaart er al een paar x in en uit gedaan maar niks werkt, ook al mijn telefoon aan en uit gedaan. Ik hoor graag van jullie terug

   Bart Bake 11 januari 2021

  • Dammers

   Normaliter wanneer je wel kan bellen maar geen internetsignaal hebt, betekent dit dat je wel connectie hebt met de telecomprovider, maar dat je instructies niet goed staan. Wellicht even zoeken naar een Budget Mobiel internet stappenplan.
   Als je deze niet kan vinden zal je toch even de klantenservice moeten contacten en hoogstwaarschijnlijk enkele dagen moeten wachten op een reactie per e-mail.

   Dammers 11 januari 2021

  • Jeff

   Bij mij is de overgang van T-Mobile naar Budget Mobiel, inclusief nummerbehoud, wel goed gegaan. Alles werkte gelijk toen ik de simkaart in mijn iPhone had geplaatst.

   Jeff 12 januari 2021